Uşak TV

BELEDİYENİN YAYIN ORGANI REKTÖRÜN AVUKATININ BİLMEDİĞİ KARARI NEREDEN BİLİYOR

Adliye&Jan.&Polis

16. MART 2018’de Belediyenin yayın organı bir haber yapıyor. FETÖ’CÜ ESKİ UŞAK ÜNİVERİTESİ REKTÖRÜ SAİT ÇELİK’İN CEZASI KESİNLEŞTİ, başlığı altında yapılan haber yayınlanıyor ve yapılan hata anlaşılınca hemen kaldırılıyor.
Bingo. Tam bir kumpas kokusu var! Öncelikle mahkemenin böyle bir kararı varsa, ki belediye yazıyorsa vardır! (Çünkü belediyemiz ve yayın organları adli işlerle yakından ilgilidir!) Bunu nereden biliyor?
Öncelikle şu soruyu soralım? İstinaf mahkemesinin kararı Sait Çelik’in cezasının kesinleşmesi midir? Sizde biliyorsunuz ki, böyle bir karar kesinleşme değildir. Kararı kesinleştirecek Yargıtay’ dır. Bu başlığı neden atıyorsunuz? 
Tam bir algı operasyonu olan haberde; İzmir Bölge Adliye Mahkemesi 2018/387 numaralı dosyasında esastan red kararı verildi diye içerik var. Haberde yazarımız Ali Galip Baltaoğlu’nun Sait ÇELİK’in Fetö’cü olmadığına dair yazıları ve Kazım Şen/usak.tv hedef alınıyor. 
Kumpasçı olduğu kanaatinde olduğumuz usakhaber çalışanlarının alelacele yayından kaldırdıkları yazı elimize geçti. Şimdi sorular şunlar.
Rektörün avukatının ve ailesinin bilmediğini Uşak Belediyesi veya uşak haber nasıl biliyor? 
UYAB’a düşmemiş kararı kim nasıl bilebiliyor? 
Adalet Bakanının ve İzmir bölge Adliye mahkemesi 2. Ağır ceza reisinin ve üyelerinin bu konuda bir fikri var mı?
Bu arada Hasan Rıza İlbeyli isimli savcıların harekete geçmesinde etkin olduğu iddiasında olan bir hesap var. Bu hesap savcıların harekete geçtiğini haber veriyor. Habere göre Kazım Şen ve Hakan Koruk’un bu dosyadan alınacağı haber veriliyor? Bu haber içeriği de yazarımız Ali Galip Baltaoğlu’nun alınması için gerekli algının yaratılmak istendiğini gösteriyor. 
Buyrun Sayın İlbeyli/Sezayi Daşdemir’in fetö dosyasına ilişkin ifşaatları.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.