Uşak TV

BAYRAK DİREĞİNDE BAŞKAN REKLAMLI FLAMANIN NE İŞİ VAR?

Adliye&Jan.&Polis

Uşak sonunda bunu da gördü.

 UTAŞ Uşakspor Şampiyon oldu hayırlı uğurlu olsun . Nurullah Cahan Seçim vaatlerinde takımı birinci lige çukaracağına söz vermişti. Aradan 3 yıl geçti milyonlarca lira harcanarak takım Amatörde şampiyon yapıldı. Dün akşam yapılan şampiyonluk kutlamaları EVET kampanyasına dönüştürülmek istendi gecenin geç saatlerine kadar UTAŞ Kamyonları klakson çalarak kutlamalara katıldı. Hadi buraya kadar oda normal diyelim. Ancak Bleidye Başkanı Nurullah Cahan 'ın adının yazdığı dev Uşakspor Flaması Atatürk anıtı önünde bulunan Bayrak direği ile Elektrik direği arasına asıldı. Asılan Uşakspor baytrağı nedeniyle Türk Bayrağının dalgalanaması nediyle okuyucularımızdan şikayet telefonları aldık. Bu arada öğleden sonra Atatürk Anıtı önünde EVET çadırı kuruldu. Zaten bir ayrdır da Uşak Belediyesinin kurduğu Dev Sinevizyonda EVET reklamları Ve Nurullah Cahan reklamları dönüyor. Bütün bunları gören vatandaşlar Uşak Valisi tüm bu olanları görmüyor mu şeklinde tepkilerini dile getiriyorlar. 
















Yorumlar (2)

ASİGO 64 7 Yıl Önce

bari oraya teknik adamin adini filan yazin. desteği büyük olmuş olabilir ama spor takiminin içinde belediye baskaninin adinin yazmasi abes olmuş.

gökhan kaya 7 Yıl Önce

benim bildiğim şanpiyon takımın futbolcularının resmi konur heryerde cahanın resmi bu nedir arkadaş senmi şampiyonsun adım başı resim

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.