Uşak TV

BAŞSAVCININ ÖLÜMÜNE NEDEN OLAN UŞAKLI ŞOFÖR TUTUKLANDI

Adliye&Jan.&Polis

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Alper ve makam şoförü Akşehirli’nin hayatını kaybettiği ve koruma polisi Ramazan Uğur’un yaralandığı kazayla ilgili gözaltına alınan Uşaklı kamyon şoförü Uğur Tufan ile kamyon sahibi Z.A.

Denizli'de Çarşamba sabahı gerçekleşen ve kamuoyunu derinden etkileyen Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Alper ve makam şoförü Akşehirli’nin hayatını kaybettiği ve koruma polisi Ramazan Uğur’un yaralandığı kazayla ilgili gözaltına alınan Uşaklı kamyon şoförü Uğur Tufan ile kamyon sahibi Z.A. çıkarıldıkları mahkeme tarafından taksirle birden fazla kişin ölümüne sebep olmaktan tutuklandılar. 
Korkunç kazada, kamyon şoförü Uğur Tufan kaza yaptıktan sonra olay yerinden bir süre kaçmış, ardından kendisi teslim olmuştu. Soruşturmayı genişleten savcılık, kamyonun sahibi Z.A. için de gözaltı kararı çıkarttı. Sorguları tamamlanan şüpheliler, 'taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olmak’ suçundan tutuklanma talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Mahkeme kamyon şoförü ve sahibini tutuklayarak cezaevine gönderdi. 
Kamyon Şoförü Uğur Tufan'ın 4 gün önce Uşak'tan çalışmak için Denizliye gittiği belirlendi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.