Uşak TV

BAŞSAVCININ ÖLÜMÜNE NEDEN OLAN KAMYON ŞOFÖRÜ UŞAKLI ÇIKTI

Adliye&Jan.&Polis

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ve Şoförünün öldüğü kazaya neden olan Uşaklı kamyon şoförü tam bir trafik canavarı çıktı.

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ve Şoförünün öldüğü kazaya neden olan kamyon Uşak Plakalı çıkmıştı. Kamyon sürücüsünde Uşaklı olduğu ortaya çıktı. Kaza yerinden ilk anda kaçan ve daha sonra polise teslim olan Uğur Tufan'ın 2 ay önce alkollü araç kullanmaktan ehliyetini kaptırdığı ortaya çıktı. Uğur Tufan daha öncede ehliyetini alkollü araç kullanmaktan kaptırmış ve 3 ay önce tekrar almış.
Kaza, sabah saatlerinde Denizli-İzmir yolu Bozburun mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, şoförü Muzaffer Akşehirli ile koruma polisin içinde bulunduğu makam aracı, Uğur Tufan'ın kullandığı 64 DL 821 plakalı kamyon ile çarpıştı. Makam aracının hurdaya döndüğü kazada Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ve şoförü Muzaffer Akşehirli hayatını kaybetti. Yaralanan koruma polisi ise Servergazi Devlet Hastanesine kaldırıldı. 
KAMYON ŞOFÖRÜ UŞAKLI ÇIKTI
Türkiyeyi yasa boğan Uşaklı Kamyon şoförü Uğur Tufan'ın kazanın ardından olay yerinde bulunan bir binanın arkasına saklandığı ve bir müddet sonra polise teslim olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, Başsavcı Mustafa Alper'in cenazesinin yarın sabah saatlerinde Denizli Adliyesinde düzenlenecek törenin ardından toprağa verilmek üzere Muğla’ya gönderileceği öğrenildi.
Öte yandan hayatını kaybeden Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper’in, 15 Temmuz günü Denizli’de darbeyi durduran isimlerden olduğu ortaya çıktı. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.