Uşak TV

Banaz Facianın Eşiğinden Döndü

Adliye&Jan.&Polis

Banaz Facianın Eşiğinden Döndü

Banaz’ın Dörtyol kavşağında meydana gelen trafik kazasında cam şişe yüklü tır, yol kenarında duran üç otomobili altına alarak sürükledi. Kaza sırasında Park halindeki araçların içinde bulunan 3 kişi ve tır şöförü yaralanırken büyük şans eseri can kaybı yaşanmadı.
Elektriklerin kesik olduğu saatlerde trafik lambaları devre dışındayken meydana gelen kaza görgü tanıklarına göre şöyle oldu. Afyon istikametinden gelen 47 PB 184 plakalı cam şişe yüklü tır, kavşakta yola çıkmak için hamle yapan minibüse çarpmamak için direksiyonu kırdı.

Trafik levhalarına çarpan araç buradan da kurtulmak için sağa doğru yöneldi. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, yolun kenarında duran 64 FB 996 plakalı otomobile, ardından 64 FK 552 plakalı başka bir araca çarptı. 64 LL 814 plakalı başka bir otomobil ise kazanın etkisiyle devrilen tırın altında kaldı.

Araçların içinde bulunan vatandaşlar ve tır sürücüsü çevredekiler tarafından araçlardan çıkarılarak hastaneye gönderildiler. Bu arada tırda bulunan paletler halindeki boş şişeler etrafa yayılarak facia görüntüsü oluşturdu.
 Kazadan sonra polis ekipleri Banaz Belediyesi ekipleriyle Uşak’tan gelen kurtarma ekipleri enkaz haline gelen araçları çıkarmakta ve yollara dağılan malzemeleri toplamak için yoğun çaba harcadılar.
Yaya kaldırımını da tamamen kapatan enkazın altında herhangi bir vatandaşın bulunabileceği ihtimaline karşı uzun süre hassas bir çalışma yapan ekipler, böyle bir durumla karşılaşmayınca rahat nefes aldılar.
 

Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken Banazlılar facia gibi bir kazayı daha can kaybı olmadan atlattılar. Kaynak Yeşil Banaz Gazetesi

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.