Uşak TV

BANAZ'DA YASAK AŞK CİNAYETİ

Adliye&Jan.&Polis

Uşak’ın Banaz ilçesine bağlı Ovacık köyünde meydana gelen cinayette 35 yaşındaki kadın kendisini rahatsız eden eski sevgilisini öldürdü.

Olay bugün akşam saatlerinde meydana geldi. İddialara göre Tanju Uzun adlı 26 yaşındaki genç yaklaşık 3 yıl önce Nurcan Kıyak adlı evli ve 3 çocuk annesini kaçırdı. Bir süre birlikte yaşayan sevgililer ayrıldı ve Nurcan Kıyak tekrar eşi ile barıştı. Ancak Tanju uzun 2 gün önce eşin evde olmadığı sırada Nurcan Kıyak'ın evine zorla girerek tekrar birlikte olmak istediğini söyledi. Ancak Nurcan Kıyak eski sevgilisini affetmedi ve evden uzaklaştırdı. Bu olayı çocukları da gördü. Nurcan Kıyak ve eşi olayı jandarmaya bildirdi. Ancak Tanju uzun eve zorla girmediğini Nurcan Kıyak'ın isteği ile eve girdiğini söyledi. Bunun üzerine Tanju uzun serbest bırakıldı.

Bu gün akşam saatlerinde tekrar Nurcan Kıyak'ın evinin önüne giden Tanju uzun iddialara göre genç kadına hareketler yapmaya başladı ve tartıştılar. Bunun üzerine Nurcan Kıyak evden aldığı av tüfeği ile Tanju Uzun’a ateş etti. 

Tanju Uzun olay yerinde öldü. Olay yerine gelen Savcılık ve Jandarma olay yeri ekiplerinin incelemesinin ardından Tanju uzun’un cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.Nurcan Kıyak ise jandarmaya teslim oldu. 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.