Uşak TV

BANAZ DA POLİS MEMURU MEHMET AKSOY'UN ŞEHİT OLDUĞU OLAY GÖZ GÖRE GÖRE GELMİŞ

Adliye&Jan.&Polis

Banaz’da bir polis memurunun şehit olması ve saldırganın ise öldürülmesi olayı günler öncesinden adeta geliyorum demiş.

Saldırgan Çetin kaplan’ın eski sevgilisin evini 4 defa bastığı ve karakolluk oldukları en son baskında silah yakalanmasına rağmen savcılık tarafından serbest bırakıldığı ortaya çıktı. Saldırgan tutuklanmış olsa bu olay yaşanmayacaktı. Banaz’da ki rehine olayının arkasında da kadına şiddet çıktı.

Banaz’ı ve Uşak’ı üzüntüye boğan olayın ayrıntıları bir ortaya çıkıyor. Sabah 06:30 da başlayan ve Polis memuru Mehmet Aksoy (37) şehit olması ve Saldırgan Çetin Kaplan’ın öldürülmesi olayının ayrıntıları da ortaya çıktı. Aslen Banazlı olan Gülay A. Uzun yıllardır şeir dışında Eğlence mekanlarında çalışıyordu. İddialara göçre de Saldırgan Çetin Kaplan ile de uzun süre birliktelik yaşamıştı. En Son Balıkesir de çalışan Gülay A. Çetin Kaplan dan kaçarak memleketi Banaz’a geldi. Ancak Saldırgan Çetin Kaplan burada da bularak rahatız etmeye başladı. 4 ay da 4 defa karakolluk oldular ve Çetin Kaplan dan geçen hafta silah alındı Savcılık serbest bıraktı. Mahkeme Çetin Kaplan’a uzaklaştırma verdi. Ancak bütün bunlara rağmen Çetin Kaplan bu sabah yine genç kadının evinin kapısına dayandı. Kapı açılmayınca da balkondan içeri girerek genç kadını rehin aldı. Komşuların gürültü üzerine polise haber vermesi ile olay yerine polis ekipleri sevk edildi. İilk önce saldırganın Gülay A yı ayağından vurduğu iddia ediliyor.

Eve polis gelince evde bulunan Gülay A. nın kızı kapıyı açtı. Bu sırada Çetin Kaplan Pompalı tüfeği Gülay A. nın kafasına dayadı, Polis memuru Mehmet Aksoy müdahale etmek isteyince de tüfeği Aksoy’a doğrultarak ateşledi. Bunun üzerine Mehmet Aksoy’un arkadaşları da saldırgana ateş ederek etkisiz hale getirdiler. Olay sırasında ağır yaralanan polis memuru ve Gülay A. Ambulans ile Hastanelere kaldırıldı. Uşak Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan polis memuru Evli ve 2 çocuk babası Mehmet Aksoy yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Yorumlar (3)

Adem A. 5 Yıl Önce

Yuf ya. Bir "eğlence kadını" eglence için elin c sapığını başına doluyor, sonra zevki sefası bitince, bir masum polis bu azgın ciftin "kızgınlığı" yüzünden kurban oluyor. Siz de buna "kadına şiddet" diyorsunuz. Sabahtan beri koca Banaz bu boyalı karıya ileniyor.

Banazlı 5 Yıl Önce

Yazık oldu şehidimize bunu salan sorumlular tespit edilip cezalandırılsın

Uşaklı 5 Yıl Önce

Savcı neden serbest bırakmış adelet mi kaldı bu ülkede yazık oldu

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.