Uşak TV

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Adliye&Jan.&Polis

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu 2019 yılı Aralık ayı toplantısı Vali Funda Kocabıyık başkanlığında öğretmenevi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan Vali Funda Kocabıyık, bağımlılıkla mücadele konusunda başta güvenlik güçleri olmak üzere kamu kurumları ve STK'lar tarafından sürdürülen mücadelenin etkin bir şekilde devam ettiğini kaydetti.

Vali Funda Kocabıyık, “Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulunun 2019 yılı son toplantısını yaptık. Toplantıda bağımlılıkla mücadele faaliyetlerinin etkin bir şekilde yürütülmesi, kurumlar arasında işbirliği ve koordinasyonun sağlanmasını ele alıp değerlendirdik. 2020 yılında, yarınlarımız olan çocuklarımızın ve gençlerimizin hayatını karartan uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadelemiz daha güçlü bir şekilde ve kararlılıkla devam edecektir” dedi.

Vali Funda Kocabıyık’ın konuşmasının ardından ilimizde uyuşturucu ile mücadelede alınan ve uygulanan tedbirler gözden geçirildi. Toplantı ilgili kurumların yaptığı sunumların ardından sona erdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.