Uşak TV

ATAPARK CİNAYETİNDE GERÇEK KATİL YAKALANDI, İLK TUTUKLANAN GENCİN SUÇSUZ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Adliye&Jan.&Polis

Uşak’ta Atapark yakınlarında yaşanan kavganın ardından bıçakla ağır yaralanan ve daha sonra hastanede hayatını kaybeden Hasan Özkan Cinayetinde flaş gelişme yaşandı. Katil zanlısı olarak tutuklanan gencin suçsuz olduğu ve yanlış teşhis sonucu tutuklandığı ortaya çıktı. Oğlunun suçsuz olduğuna inanan baba dedektif gibi iz sürerek gerçek katili buldu ve oğlunun kurtulmasını sağladı. Katil zanlısı olarak tutuklanan ve suçsuz oldu ortaya çıkan Erdal Ok tahliye edilirken olayı geçekleştirdiğini itiraf ettiği belirtilen Katil zanlısı Can G. İse tutuklanarak cezaevine gönderildi.

15 Eylülde yaşanan olayda Selçikler beldesinden Uşak’a gezmek için gelen inşaat işçileri ile bir grup genç arasında Atapark’ta önce kavga çıkmış ardından Hasan Özkan ara sokak’ta bıçaklanarak ağır yaralanmış ve daha sonra da yaşamını yitirmişti. Hasan Özkan’ın arkadaşları katil zanlısına çok benzeyen Erdal Ok’u teşhis etmiş ve Polis’de Erdal Ok’u yakalayarak gözaltına almış mahkemede Erdal Ok’u tutuklayarak cezaevine göndermişti. Erdal Ok Poliste savcılıkta ve mahkemede suçlamaları kabul etmemiş ve suçsuz olduğunu söylemişti. Oğlunun suçsuz olduğuna inanan baba Salih Ok yaptığı araştırmada cinayeti işleyenin Can G. Olduğunu belirledi ve avukatı Bülent Çekinmez’e bildirdi. Av. Bülent Çekinmez de yaklaşık 10 gün önce Cumhuriyet Savcılığına başvurarak gerçek katilin Cn G. Olduğunu ve müvekkilinin serbest bırakılması talebinde bulundu.

Polis Dün Can Gezersoy ve arkadaşlarını gözaltına aldı. Yapılan sorgu da Can Gezersoy’un suçunu itiraf ettiği belirtildi.

Can Gezersoy Tutuklanarak cezaevine gönderilirken suçsuz olduğu ortaya çıkan Erdal ok ise mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Sevinç gözyaşlarına boğulan Erdal ok gerçek katillerin bulunmasını sağlayan babasına teşekkür etti.

Bu arada Katil zanlısı olarak tutuklanan Can Gezersoy’un cinayetten sonra hiçbir şey olmamış gibi yaşantısına devam ettiği içki sofralarında fotoğraflar çekilip paylaştığı görüldü.

Can Gezersoy’un

“KİMSE KENDİNİ BİRŞEY SANMASIN KRALIN BİLE CANI ALLAH " A EMANET”

“Ben seninle toprağa girerim diyenleri çok gördüm ben öyle diyenleri toprağa hep yanlız gömdüm” şeklinde paylaşımlar yaptığı görüldü.

Yorumlar (1)

dost 4 Yıl Önce

Allah belanızı versin can 20 yasında askere bile gidemedi Allah belanızı versin hepinizin aminnnnnnnnnn

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.