Uşak TV

Arkadaşını Öldüren Katil Zanlısı Yakalandı

Adliye&Jan.&Polis

Arabada tartıştığı arkadaşını bıçaklayarak öldürdükten sonra kaçan Ayhan Booral, Polis ekiplerinin titiz çalışması sonucundasaklandığı evde yakalandı.
Olay geçtiğimiz çarşamba günü Sarayaltı Mahallesi Seher Cami sokak üzerinde meydana gelmişti. İki arkadaş olan Ayhan Boral ve Alaettin Gündüz, 64 BL 198 plakalı araçta tartışmış tartışma sonrasında Ayhan Boral yakın arkadaşı olduğu iddia edilen Alaettin Gündüz'ü bıçaklayarak öldürmüştü. Arkadaşını öldüren Ayhan Boral olay yerinden koşarak kaçtı. Polis ekipleri şüpheli Ayhan Boral'ı yakalamak için adeta insan avı başlattı. Polis ekipleri yaptıkları titiz çalışmalarla şüpheli Ayhan Boral'ı Elmalıdere Mahallesi'nde bir evde yakalayarak göz altına aldı.

Ayhan Boral ve Alaettin Gündüz hakkında geçtiğimiz haftalarda Polis ekiplerine direndikleri iddası ile işlem yapılmıştı. Polisler Ayhan Boral'ı döverek hastanelik ederken Alaattin Gündüz ise bu anları canlı olarak sosyal medya hesabından paylaşmıştı. laydan sonra her iki arkadaş adliyeye sevk edilmiş ve adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştı. Cinayetinde bu olay ile ilgili başlayan tartışmadan kaynaklandığı konuşuluyor. 

Ayhan Boral ve Alaettin Güzdüz cinayetten önce usak.tv yi arayarak polis ekiplerinin kendilerine haksız yere şiddet uyguladığını, Polislerin park halindeki aracın sürücüsü Alaettin Gündüz'e işlem yapmak istediğini karşı çıktıkları içinde polisin kendilerine şiddet uyguladığını idda ediyorlardı ve bu konuda konuşmak istiyorlardı. Uşak.tv polisin şiddet görüntülerine ulaştı. Görüntülerde polislerin Ayhan Boral'ı gözaltına lamk istemesi ve ardından yere yatırarak dövme görüntüleri yer alıyor. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.