Uşak TV

ALİ ERDOĞAN EŞİ, ESKİ MÜDÜRLER'İNDE BULUNDUĞU 12 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Adliye&Jan.&Polis

Uşak'ta, FETÖ/PD yönelik soruşturma kapsamında Aralarında Eski uşak belediye Başkanı ve CHP Milletvekili adayı Ali Erdoğan ile Eşi Aysun Erdoğan’ın da bulunduğu 12 kişi gözaltına alındı.

Uşak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, FETÖ' darbe girişimi sonrası sürdürülen soruşturma kapsamında bugün 14 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda eski Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan ile eşi Aysun Erdoğan'ın, eski Milli Eğitim Müdürü recep Düzgün ve Eski dernekler müdürünün de aralarında bulunduğu 12 kişi gözaltına alındı.


Ali Erdoğan, 1999 ve 2009 yıllarında iki kez MHP'den Uşak Belediye başkanı seçilmişti. 
Ali Erdoğan 2001 yılında Pensilvanya’da Fethullah Gülen’i Ziyaret ettiği için partisi ile ters düşmüş ve MHP den istifa etmek zorunda kalmıştı. Bağımsız olarak belediye başkanlığını sürdüren Ali Erdoğan’ın CHP den aday aypılmak istendi ancak Dilek Akagün Yılmaz’ın engellemesi ile geri kaldı.
Ancak Geçtiğimiz Kasım Seçimlerinde Ali Erdoğan CHP den 2. Sırada Milletvekili adayı oldu. Milletvekili seçilemeyen Ali Erdoğan Killik Restorantta Ailesi ile birlikte yemek yerken saldırıya uğrayıp CHP sahip çıkmayınca da siyaseti bıraktığını açıklamıştı. 






Yorumlar (3)

mücahit 8 Yıl Önce

uşak'ta kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde şehir merkezindeki okullar şehir dışına taşınmaktadır. bu şehirlerin gelişimi açısından bakıldığında belki kabul edilebilir. ancak unutulmaması gereken bir nokta var ki mezunu olmaktan gurur duyduğum ki benim gibi binlerce mezunu olan "uşak lisesi" bu okullar içerisinde müstesna bir yere sahiptir. şehrin adını taşıyan bu lise şehrin sembollerinden birisidir. bu sebepledir ki uşak lisesi taşınmamalı, halen bulunduğu yerde eğitim öğretime devam etmelidir. hele ki kapatılan üftade lisesinin binasına taşınması bu tarihi lisesinin tamamen bitirilmesi anlamına gelir. bu bağlamda bütün uşak lisesi mezunlarını ve uşaklıları bu konuda daha duyarlı olmaya davet ediyorum. saygılarımla.

Ali çelik 8 Yıl Önce

Eski milli eğitim müdürü recep düzgün çok hak yedi burada.usak milli eğitimi birbirine kattı.umarim layığını bulur.

RAŞİT ÇARPAN 8 Yıl Önce

soyadı düzgün ama kendisi düzgün olmayan eski milli eğitim müdürü. çok hak yedi burada. benim de okul müdürlüğü ve öğretmenevi müdürlüğü hakkımı yedi. daha nicelerinin hakkını da yedi. hatırladın mı beni recep düzgün. fetö yalakası recep düzgün. dürüst insanlara zulmettin. layığını bulacaksın i̇nşaAllah

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.