Uşak TV

AĞABEY'İNİN DÜĞÜNÜ SONRASI İNTİHAR ETTİ

Adliye&Jan.&Polis

Uşak İntihar olayları en yüksek il olmaya devam ederken dün yaşanan intihar ise akıllara durgunluk verecek kadar kötü. Ağabeyinin düğününde güle oynaya eğlenen Balıkesirli genç kendisini 3. Kattan atarak yaşamına son verdi.

Olay Eşme’de meydana geldi. Balıkesir de oturan Köse ailesinin oğulları Doktor Halil Cihan Köse Eşme’den doktor Selin Güven ile Cumartersi gecesi Eşme’de yapılan düğün töreninde dünya evine girdi. Düğün gecesi oldukça neşeli görünen ve ailesi ile ağabeyi ve yengesi ile de eğlenen Özgür Çağlar Köse düğün dağıldıktan sonra kız tarafından bir ailenin yanında misafir olarak kaldı. Ancak Özgür Çağlar Köse’nin sabah erken saatlerde İstasyon mahallesi Alirıza Çavuş caddesindeki henüz inşaat halindeki üç katlı binanın ön kısmında cansız bedeni bulundu.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken Köse’nin intihar ettiği sanılıyor. Düğün gecesi oldukça mutlu olan Özgür Çağlar Köse’nin annesi Ömür Köse sosya paylaşım sitesindeki sayfasından “İki oğlum vardı bir de kızım oldu coooook mutluyum” yazmıştı ancak bu mutluluk sadece beş saat sürdü ve oğlunun intihar haberi ile sarsıldı.

Olay Eşme’de şok etkisi yaratırken Özgür Çağlar Köse’nin cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.





 

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.