Uşak TV

ADLİYE BAHÇESİNE KENEVİR EKTİLER

Adliye&Jan.&Polis

Uşak Adliyesinin bahçesine kenevir eken iki kişinin tutuklandığı ortaya çıktı. İddialara göre Başsavcı Mustafa Gümüş bu olaya çok sinirlendi ve basına sızmaması için gerekli özenin gösterilmesi için büyük çaba sarf etti. 
www.usak.tv ye ulaşan bir iddiayı araştırdığımızda şok olduk. Bir kaç ay önce Uşak Adliye Bahçesine kenevir ekilmiş ve Polis düzenlediği operasyon ile bu kenevirleri eken iki kişiyi yakalayarak savcılığa sevk etmiş ve bu şahıslar tutuklanmış. 
Şaka değil gerçek. 
İnsanları zehirlemek için akıllara durgunluk veren uyuşturuc tacirleri her geçen gün yeni bir yöntem deneyerek uyuşturucu ticaretine devam ederlerken Uşak'ta filmlere konu olacak bir olay yaşandı. Uşak Adliyesinde Denetimli Serbestlikten çaycı olarak çalışan iki kişi Uşak Adliye Bahçesinin şeker fabrikasından bakan kısmına gilice kenevir ektiler. Kenevirlerin fark edilmesi ile Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele şube müdürlüğü ekipleri yaptıkları araştırmada kenevirleri ekenleri yakaladı. Kenevirler yok edilirken Savcılığa sevk edilen iki kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiler. Bu olayla ilgili ne emniyetten ne de Adliyeden bir açıklama yapılmazken Başsavcı Mustafa Gümüş'ün olayın basına yansımasını önlemek için büyük çaba harcadığı ve çok sinrilendiğini öğrendik. 

Yorumlar (2)

Berk 6 Yıl Önce

denetimi serbestlik kapsamında hiç bir hükümlü ve tutuklunun adliyelerde çalışmasını doğru bulmuyorum suçu meslek haline getirmiş bu kişiler adliye bünyesinde çalışırken insanları hakimlerle savcılarla aram çok iyi gibi sözlerle hem psikolojik baskı kuruyolar hemde bu konulardan haddi haberi olmayan hakim ve savcılarımızın adını kullanıyolar bilginize

gediz yolu 6 Yıl Önce

torba tutmadıklarına dua etsinler bura uşak herşey olur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.