Uşak TV

5 GÜNDÜR KAYIP OLAN GENÇ ÖLÜ BULUNDU

Adliye&Jan.&Polis

Uşak’ın Sivaslı ilçesinde Cuma gününden beri kayıp olan Ali AKDAĞ ölü bulundu.

Yaklaşık 5 gündür aranan ve aramalardan sonuç alınamayan Ali Akdağ İlyaslı köyünden gelen köylüleri tarafından bulundu.

Sivaslı’da bir gazinoda çalışan Ali AKDAĞ (30) Cuma günü sabah saatlerinde sosyal paylaşım sitesindeki hesabından

Konuşmak istediklerim musait değilim dediler aslında meşgul değiller ama (benimle meşgul olmak istemediler...)

 Paylaşımını yaptıktan sonra sırtında tüfek ile gazinonun bulunduğu Evrenli Parkından ormanlık alana doğru gitti. En son Cuma günü saat 15:14 te sosyal paylaşım sitesinden (.) Koyarak paylaşım yapan Ali Akdağ’ın o saatten sonra telefonuna da ulaşılamadı. AFAD ekipleri tarafından köpeklerle yapılan aramdan da sonuç alınamadı.

Evli ve bir çocuk babası olduğu belirtilen ve ailevi sorunlar yaşadığı belirtilen Ali Akdağ’dan o günden beri haber alınamadı.

Aslen İlyaslı Köyünden olan Ali Akdağ’ın ailesi ve yaklaşık 100 kişilik İlyaslı köyünden vatandaş toplanarak bugün Sivaslıya gelip arama çalışmalarına başladılar.

Yapılan arama çalışmaları sonuç verdi ve bugün 17:00 sıralarında Ali Akdağ’ın Evrenli parkı yakınlarındaki ormanlık alanda cansız bedeni bulundu. Yapılan incelemede Ali Akdağ Kalbinden vurulmuş olarak bulundu. Cumhuriyet Savcısının olay yeri incelmesinin ardından Ali Akdağ’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

 



Uşak’ın Ünlü fotoğrafçısı Fevzi Ünlü’nün çağrısı üzerine İlyaslı Köyünden ’dan 100 Kadar köylü de toplanarak arama çalışmalarına katıldı. Fevzi Ünlü Drone ile ormanlık alanı tek tek taradı ve Ali Akdağ’ın cansız bedeni köylüler tarafından bulundu. 

 




Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.