Uşak TV

24-27 TEMMUZ JANDARMA BÜLTENİ

Adliye&Jan.&Polis

24-27 TEMMUZ JANDARMA BÜLTENİ

Uşak İl Jandarma Komutanlığı Sorumluluk Bölgesinde 24/07/2009 günü saat 08:00’den 27/07/2009 günü saat 08:00’e kadar meydana gelen olayların özeti aşağıya çıkartılmıştır.

 

 1- KARAHALLI’DA KAMU GÖREVLİSİNE HAKARET

Külköy köyünde, H.G.(27) belediyeye ait çöplükte çıkan yangını söndürmeye gelen itfaiye görevlisi N.S.(47)’ye küfür etmesi sonucu olay meydana gelmiş, soruşturma devam etmektedir.

 

2- BANAZ’DA EVDEN HIRSIZLIK

Hallaçlar köyünde M.İ. (68) ait evin balkon kapı kilidini kırarak evden (2) adet altın bilezik ve (3.000) Euro parayı çalan şüpheli veya şüphelilerin yakalanması için aranmasına devam edilmekte olup, soruşturma devam etmektedir.

 

3- MERKEZ’DE TÜTÜN MAMÜLLERİNİN ZARARLARININ ÖNLENMESİNE DAİR KANUNDAKİ KABAHATLER

Güre beldesinde, faaliyet gösteren bir kafede yapılan kontrolde A.D.(32) kafe içerisinde sigara içerken görülmesi üzerine kabahatler kanunu gereği 69.00 TL. idari para cezası uygulanmıştır.

 

4- MERKEZ’DE TAŞITLA YARALAMAYA SEBEBİYET VERME

Beylerhan köyünde, İ.Ç.(50) sevk ve idaresindeki 64 DU ..plakalı otomobil ile Uşak istikametinden Gediz istikametine seyir halinde iken yolun sol tarafında bulunan petrol ofisine hatalı bir şekilde girmeye çalışması üzerine Gediz istikametinden Uşak istikametine seyir halinde bulunan S.Y.(30) sevk ve idaresindeki 43 EY ... plakalı otomobile çarptığı, bu sırada petrol ofisinden çıkan N.K.(39) sevk ve idaresindeki 43 LN ... plakalı otomobilinde kaza yapan 2 araca çapması sonucu meydana gelen zincirleme trafik kazasında (4) kişi yaralanmış, soruşturma devam etmektedir.

 

5- BANAZ’DA TAŞITLA YARALAMAYA SEBEBİYET VERME

Derbent köyü, Uşak Afyon Karayolunun 23 nci Km.sinde K.K.(34) sevk ve idaresindeki 06 KSF ... plakalı otomobil ile Afyon istikametinden Uşak istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağ tarafında bulunan şarampole girmesi sonucu meydana gelen kazada araç sürücüsü ile araçta yolcu olarak bulunan (1) kişi yaralanmış, soruşturma devam etmektedir.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.