Uşak TV

18 YILLIK UŞAKLI POLİS İNTİHAR ETTİ

Adliye&Jan.&Polis

Antalya’da Görevli Uşaklı Polis memuru beylik tabancasıyla intihar etti.

18 Yıllık Polis memuru olan ve Avganlı olduğu bildirilen Aşkın Ünalan’ıerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, cesedin 18 yıllık polis memuru Aşkın Ünalan’a (42) ait olduğunu tespit etti. Olay yerinde geniş çaplı inceleme başlatan polis, Aşkın Ünalan’ın beylik tabancası ile sabaha karşı kafasına sıkarak intihar ettiğini belirledi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Havalimanı Pasaport Şube’de görevli evli bir çocuk babası Aşkın Ü.’nün intihar nedeni henüz belirlenemezken, ailesi tarafından bir gün önceden kayıp başvurusunda bulunulduğu ortaya çıktı.

Polisin intiharına ilişkin meslektaşları tarafından geniş çaplı soruşturma başlatılırken, Aşkın Ünalan’ın cansız bedeni ise otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Aşıkın Ünalan’ın evli ve bir çocuk babası olduğu belirtildi. Ünalan’ın cenazesi bugün akşam saatlerinde Ulubey’in Avgan köyüne getirildi. Ünalan’ın ailesi sinir krizleri geçirirken Cenazenin yarın öğleyin kılınacak cenaze namazından sonra defnedileceği bildirildi. 

 

 

Evden Taşıma için tercih edebilirsiniz. Uşak Kanyon Koleji Özel Okul Anaokulu Özel Lise Özel Okul Oto elektronik beyin tamiri bsu airbag tamiri Uşak Web Tasarım Yazılım Grafik Tasarım Uşak Düğün Salonu Uşak Yemek Catering Uşak Evden Eve Taşıma Uşak Nakliyat Nakliye Taşıma Uşak Kişisel Gelişim NLP Psikolog Uşak Yapı Dekorasyon Uşak Karahan Sigorta Uşak Şermin Mıdık Sigorta
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.