Uşak TV

1.5 MİLYON TL ALACAĞINI İSTEYEN UŞAKLI GENÇ İSTANBUL DA ÖLDÜRÜLDÜ

Adliye&Jan.&Polis

Uşaklı genç 1,5 Milyon TL bulan alacağını isteyince İstanbul da cinayete kurban gitti. 

Tüprag Altın madeninde çalışırken bir ay önce kendi işimi kuracağım diyerek işten ayrılan İsmail Kavak İstanbul'da beraber iş yaptığı bir kişi tarafından ölürüldü. Olayın 1.5 Milyon TL bir alacak verecek meselesinden kaynaklandığı konuşuluyor. 
Olay dün akşam üzeri saat 17:00 sıralarında İstanbul Bahçelievlerde bulunan Kuyumcukentte meydana geldi. Uzun yıllardır Tüprag'ta çalışan ve geçtiğimiz ay istifa eden İsmail Kavak Oktay adlı eski bir rafineri yöneticisi tarafından silahla öldürüldü. İddialara göre İsmail Kavak uzun yıllardır yurtdışını giriş çıkış yapıyordu ve taşıyıcı olarak altın getiriyordu. Bu taşıyıcılıkdan dolayı da Oktay adlı kişiden yüklü miktarda alacağı olmuştu ve 6 aydır da bu alacağı istiyordu. Ancak Oktay adlı kişi parayı ödemiyordu. 
Geçtiğimiz hafta İsmail Kavak Oktay tarfından telefonla aranarak İstanbul'a davet edildi. Ancak İsmail Kavak'ın cenazesi olduğu için gidemedi ve bu pazar gecesi İstanbu'la gitti. 
Dün akşam saatlerinde Kuyumcukentte lüks rezidansta başlayan tartışma da Oktay adlı kişi silahını çekerek İsmail Kavak'a bir el ateş etti. İsmail Kavak kalbinden vuruldu ve olay yerinde yaşamını yitirdi. 
İsmail Kavak'ı vuran Oktay adlı şahıs polise teslim olurken olayın alacak verecek meselesinden kaynaklandığını anlattı. İddialara göre İsmail Kavak'ın Okatay adlı şahıstan taşıyıcık parası olarak yaklaşık 1.5 TL alacağı vardı ve olay bu nedenle kaynaklandı. 
İsmail Kavak'ın cenazesi Adli Tıpta yapılan otopsiden sonra bugün akşam saatlerinde ailesine teslim edilecek. 
Çevresinde sessiz sakin bir insna olarak tanınan evli ve iki çocuk babası gencin ölümü şok etkisi yarattı. 
İsmail Kavak'ın işten ayrılamdan önce Tüprag için Rafineride bulanan kişi olduğu belirtild ve yer değişikliği yapıldığı içinde izinlerini kullandığı ve yaklaşık 3 aydır işe gitmediği geçtiğimiz ayda işten iş kuracağım diyerek kendisinin ayrıldığı belirtildi. Oktay adlı kişi ile uzun yıllardır çok samimi olduğu ve onu çok sevdiği ve güvendiği içinde alacağını içeride tuttuğu konuşuluyor. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.