Uşak TV

12 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA İNANILMAZ DAYAK

Adliye&Jan.&Polis

12 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA İNANILMAZ DAYAK

İki çocuğun kavgası ailelere yansıyınca olanlar oldu. 12 Yaşındaki çocuk 3 ikisi kadın 3 kişi tarafından feci şekilde dövüldü. Ağzı yüzü kanlar içinde kalan 12 yaşındaki çocuğun sırtında ise terlik izleri var.
Uşak’ta ki dehşet verici olay dün akşam saatlerinde Atatürk Mahallesi 5. Duygu sokakta meydana geldi. 8 Yaşındaki R.Y ile 12 Yaşındaki B.K oyun oynarlarken aralarında tartıştılar. Eve ağlayarak giden R.Y annesine kendisini B.K nın iteklediğini söyledi. İddialara göre B.K yı eve davet çağıran R.Y nin annesi H.Y B.K eve girer girmez kapıyı kilitledi. Bundan sonrasını B.K. şöyle anlattı. "Eve girer girmez üzerimden kapıyı kilitlediler. R.Y nin annesi ve evde bulunan F.Y ile K.Y. bana vurmaya başladılar. Yüzlerimi cırmaladılar. Kulaklarımdan tutup havaya kaldırdılar. Sırtıma terlikle vurdular. Beni yarım saat dövdükten sonra sokağa attılar. Annem işte olduğu için teyzemin yanına gittim ve onlar beni hastaneye getirdiler." dedi.

 12 Yaşındaki B.K. nın annesi Emine K. ise "İşten eve geldiğimde oğlumun evde olmadığını gördüm. Sonra kardeşim aradı hastanede olduklarını söyledi. Oğlumu çok kötü şekilde dövmüşler. Kocaman insanlar bunu nasıl yaptılar anlayabilmiş değilim. Bunu yapanlar karşı komşumuz. Çocuğa adeta işkence yapmışlar. Eşim felçli ve evin önünde oğlumun çığlıklarını duymuş ama müdahale edememiş. Oğlumu bu hale getirenlerden şikayetçiyim” dedi. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.