ÜNİVERSİTEDE KUMPAS DOSYASINI AÇIYORUZ

Hikayemiz aslında Uşak’ta FETÖ’cülerin nasıl himaye edildiğini gösteren üniversite ve adliye ayağında gerçekleşen, bir hikaye.

Hit haberler 22.09.2017, 13:15 24.09.2017, 11:35
ÜNİVERSİTEDE KUMPAS  DOSYASINI AÇIYORUZ

İlk Uşak FETÖ iddianamesi yazılıyor. Bu iddianamede, rektöre kumpas iddiasında adı geçen Yrd.Doç.Dr. Volkan TURAN’ın öğrencisi olduğunu tespit ettiğimiz  İlyas EROL adlı bir öğrencinin ifadesi alınıyor. İlyas EROL rektör  Sait ÇELİK’in FETÖ’cü  olduğuna dair CİMER’e yaptığı ihbar üzerine alınıyor. Bu ifade de İlyas EROL rektörün FETÖcü olduğunu  bazı olaylardan bahsederek iddia ediyor.  KOM’da verdiği ifade de sitemiz yazarı Ali Galip BALTAOĞLU’nun da Uşak OSB başkanı Ali YILDIRIM’ın Teknokent projesinin büyük ortağı olduğunu, Teknokentten FETÖ’ye para aktaracaklarını, şahısların Fethullah Gülen cemaati mensubu olduklarını, buradan kazanacakları parayı FETÖye aktaracaklarını anlatıyor.   İlyas EROL bu ifadesinde bu bilgileri Adil ERKEN hocadan aldığını kendisinin de gelip ifade vermeyi kabul ettiğini sonra toplantısının olduğunu söyleyerek gelmediğini de söylüyor. 

Sonra bu ifade Uşak FETÖ iddianamesine giriyor. Bu iddianamenin altında Başsavcı Vekili Hacı Aykut AYDIN’ın imzası vardır. Bu sayın savcının Antalya’da FETÖ’nün Toros Kolejinde bir kızını 7 yıl bir kızını 8 yıl okuttuğunu ve 2014 yılında FETÖ’nün Bosna gezisine katıldığını da bir bilgi olarak bir kenara yazın.  FETÖ  ile el ele gönül gönüle gezi yapmış savcıların bana ve  yazarımıza FETÖ isnadında bulunmasını, Kızını Üftadeye gönderen terör Savcısı  Bahadır’ın 2012 başında bizim Tanzanya gezimizi ağzına dolamasını da unutmayın bu arada….

BALTAOĞLU, ADİL ERKEN HAKKINDA  DİSİPLİN SORUŞTURMASI İSTEDİ.
Yazarımız Ali Galip BALTAOĞLU bu iddiada bulunanlar  ve bunun iddianameye girmesini sağlayanlar hakkında disiplin soruşturması istedi. Rektör Sait ÇELİK soruşturma açtı ve soruşturmayı Doç.Dr. Murat SEZGİN,(Yüksekokul müdürü)  YRD.Doç.dr. Mesut ATASEVER ,(Yüksekokul müdürü)  ve Yrd.Doç.Dr. İbrahim KAYNAR’dan oluşan bir soruşturma kuruluna verdi. 
Kurul öncelikle İlyas EROL’un ifadesini aldı. İlyas EROL bu bilgileri Adil ERKEN ’in kendisine verdiğini söyleyerek Adil ERKEN’le telefon ve whatsap mesajlaşmalarını  delil gösteriyor. Ayrıca gibi  Muhammed Gökcan, AKÜZÜM, Hüseyin KARASU ve Öğretmen sendikacı Bilal ERTAŞ’ı tanık gösteriyor.  (Bu kişi şu anda Turgev Uşak Başkanı) 
Bu arada Sait ÇELİK FETÖ isnadıyla gözaltına alınır ve tutuklanır.  . Yerine rektör vekili Sayın DALKIRAN atandı.  Adil ERKEN’in ifadesine yazarımın İlyas EROL’a Ali Galip BALTAOĞU hakkında hiçbir şey söylemdiğini İlyas EROL’un bu konuda yalan söylediğini ifade eder. Bu aradA Soruşturma kurulundan Komisyonu Başkanı Doç.Dr. Murat SEZGİN’i Ali Galip BALTAOĞLU’nun akrabası olduğu gerekçesiyle reddeder.. (Murat SEZGİN yazarımızın dayısının damadı imiş) 
Bu itiraz üzerine Doç Dr. Murat SEZGİN soruşturmaya şüphe bulaştırmamak için dilekçe vererek komisyondan çekilir. Soruşturma komisyonu başkanlığına YRD.Doç.Dr. Mesut Atasever getirilir.  Boş kalan üye yerine de  İlahiyat Fakültesinden Yrd.Doç.Dr. Orhan PARLAK  atanır.  
Bu arada Yrd.Doç.Dr. Orhan PARLAK’ın  BANK ASYA’da   hatırı sayılır para hareketleri olduğunu ve Sayın DALKIRAN tarafından hakkında hiçbir işlem yapılmadığını da bir kenara not edin. 
TANIKLAR NE DEDİ….
İlyas EROL’un ve Adil ERKEN’in ortak olarak tanık gösterdiği öğrencileri ve Adil ERKEN’i bir araya getiren;
Öğretmen Bilal ERTAŞ, ORTAM GÜRÜLTÜLÜYDÜ BEN BİR ŞEY DUYMADIM dedi.
Tanık Gökcan AKÜZÜM;  ne dedi:  
Ben İlyas Karasu ve Bilal Ertaş akşam miting yerine gittik. Adil Erken yanımıza geldi. Bilal Ertaş,  İlyas Erol ve  Hüseyin Karasu’yu  Adil Erken’le tanıştırdı. Ve durumdan bahsetti. Adil Erken ise bizlere “teknokent projesinde  Ali Yıldırım ve Ali Galip Baltaoğlu’nun usulsüz işler çevirdiğini, ayrıca okula hırdavat alımında  usulsüzlükler olduğunu söyledi”  o akşam İlyas Erol ve Adil Erken telefon numaralarını, yarın için, Adil Erken’in elinde olduğunu iddia ettiği belgeleri ilyas erol’a teslim etmesi için vererek sözleştiler. Bundan sonraki gün öğlen vakitlerinde  İlyas Erol beni aradı ve Adil  Erken’e  ulaşamadığını söyledi. Ben de Bilal Ertaş’ı aradım durumu izah ettim. Ve Adil Erken’e ulaşıp ulaşamayacağını sordum. Bilal Ertaş beni arayıp Adil Erken’e ulaşamadığını söyledi. Ben de İlyas Erol’a bu bilgiyi verdim…… bilgilerimin doğruluğu için Allah’ı şahit tutarak  namusum ve şerefim üzerine yemin ederim.”
 TANIK HÜSEYİN KARASU NE DEDİ:  
 “….. Bizleri Adil Erken’le tanıştırdıktan sonra; üniversite ile ilgili teknokent projesinde  fetö parmağı olduğunu ve bu işin ucunda Ali yıldırım ve Ali Galip Baltaoğlu olduğunu söyledi. Ayrıca hırdavatçıdan bahsetti ve kendisi İlyas ağabeyime  yarın öğlen şekerevler arasına gel belgeleri vereceğim dedi. Diğer  gün öğlen vakti İlyas ağabeyimle beraberdik. Yanımda Adil Erkeni aradı… açmadı… tekrar açmadı, açmadı.. Sonra SMS attı neredesiniz diye. Adil Erken’de toplantıdayım benzeri bir cevap verdi. Bekledikten sonra yine mesaj attık bu sefer Afyondayım diye cevap geldi. Hatta emniyette Selahattin isimli bir polis müdürünün yanına gittik, oradan KOM’a gittik. Adil Erken’in verdiği cevaplardan sonra bizde o halde bundan sonrası sana kalmış benzeri bir cevap verip ilk polis müdürüne sonra KOM’a gittik. İlyas ağabey Adil Erken’den duyduklarını  ilgili memura anlattı. Hatta ben de adımı ifadeye yazdırayım mı dedim. İlyas ağabeyim yok dedi ve oradan çıktık.  ….Allah şahittir ve namusum şerefim üzerine yemin ederim ki söylediklerimde yalan yanlış tek bir şey yoktur…” 

SORUŞTURMADA TOPLANAN DELİLLER NEYİ GÖSTERİYOR.  
Yazarımız BALTAOĞLU’nun adı FETÖ iddianamesine fetöcü diye yazılıyor. Aslında ona kumpas kuruluyor fakat başarılamıyor. Yazarımız Ali Galip BALTAOĞLU daha sonra pazılları birleştiriyor ve kumpası çözümlüyor. Kendi linkinden  KUMPAS KURAN SAVCILARI ve işbirlikçilerini 5 MAYIS 2017’de belgeleriyle  yayınlıyor. http://www.baltaoglu.net/guncel/196-usak-universitesinde-buyuk-kumpas-feto-nasil-meto-oldu.html
Eski terör  Savcı Bahadır SAKAOĞLU feryat ediyor.  Yazarımız BALTAOĞLU, 16 Mayıs 2017 ‘de “Ah savcım Ah ne yaptın Sen” başlığıyla kendisine cevap veriyor ve   savcıyı yaptıklarıyla yüzleştiriyor! http://www.baltaoglu.net/guncel/197-ah-savcim-ah-ne-yaptin-sen.html
İş içinde bir çok iş var. Bu işlerin içindeki kritik kişilerden biri de Adil ERKEN.   İlyas EROL bilgiyi adil ERKEN’den aldım diyor. İki tanık İlyas Erol’u doğruluyor. Adil Erken’in  ve İlyas Erol’un ortak gösterdiği tanık ise, Adil ERKEN BUNLARI DEMEDİ DEMİYOR, duymadım diyor 
Bu soruştumada deliller sayın ERKEN aleyhinde olduğu   Adil ERKEN nasıl ceza almıyor?  Bizim araştırmalarımıza göre Sayın DALKIRAN olaya müdahil oluyor ve soruşturmayı kapattırıyor. 

REKTÖR VEKİLİ  SAYIN DALKIRAN’DAN  ŞU SORULARA CEVAP BEKLİYORUZ?
  
Adil Erken’in soruşturmasını yürüten komisyon başkanı Yrd.Doç.Dr.Mesut Atasever’i çağırıp bu soruşturmayı  kapat dediniz mi? Şayet demediyseniz bir basın toplantısı düzenleyip bu bana yapılmış bir iftiradır diye çıkıp açıkça deklare edilmesini bekliyoruz.  Yuvarlak sağa sola çekilen laflar içeren basın bildirisini kabul etmiyoruz!  Açık  net, Müslüman gibi  erkek gibi…!)
 Soruşturma kararına itiraz eden yazarımız  Ali Galip Baltaoğlu’nun yapmış olduğu itirazı hangi hukuki gerekçe ile reddettiniz?
Yazarımız Baltaoğlu’nun 4983 sayılı bilgi edinme kanunu çerçevesinde soruşturma dosyasını talebini niye reddettiniz? Dosya içindeki tanık ifadelerini  neden vermediniz?
Tanık ifadelerini vermeme gerekçesi olarak 4983 sayılı yasanın 20/b-ve d maddelerini gerekçe göstermişsiniz? Bu iki maddeye girmesi şaka mı?  Vermeme gerekçeni B maddesi mi yoksa d maddesi mi? Biri olmazsa diğeri  olsun, bir sıfır olsun bizim olsun mantığı size mantıklı geliyor mu?
4983/20-b MADDESİ:  Görevlilerin hayatını ya da güvenliğini tehlikeye sokacak,” durumlarda  belgeyi vermeyebilirsi, diyor. Bu belgeleri verdiğinizde kimin hayatı tehlikeye girecek Sayın Hoca!? Şaka mı bu? Dalga mı geçiyorsunuz?
4983/20-d MADDESİ  : “ Gizli kalması gereken bilgi kaynağının açığa çıkmasına neden olacak veya soruşturma ile ilgili benzeri bilgi ve bilgi kaynaklarının temin edilmesini güçleştirecek soruşturma ile ilgili bilgi ve bilgi kaynaklarının temin edilmesini güçleştirecek”,” durumlarda  belgeyi vermeyebilirsin, diyor ! NE SAKLIYORSUN SAYIN HOCA! ?NEYİ GİZLİYORSUN SAYIN HOCA? ALİ GALİP BALTAOĞLU  ve REKTÖR SAİT ÇELİK’KURDUĞUNUZ  KUMPASI MI? Ayrıca  Bitmiş soruşturmada hala belge temin etmeye çalışmıyorsunuz herhalde! 

SORUŞTURMA KOMİSYONU ÜYESİ HOCALARA SORULAR 

 Sizin Allah’ınız  Kitabınız ölçünüz var mı? Varsa aşağıdaki sorulara doğru cevap vermenizi istiyoruz.  Biz size çocuklarımızı teslim ediyor, sizlerin namusuna inanmak istiyoruz.

YRD.DOÇ.DR.MESUT ATASEVER’ SAYIN DALKIRAN’DAN CEZA TEKLİF ETMEYİN SORUŞTURMAYI KAPATIN EMRİ ALDINIZ MI? 
SORUŞTURMA KOMİSYONUNUN DİĞER ÜYELERİ YRD. DOÇ DR. İBRAHİM KAYNAR VE YRD. DOÇ.DR. ORHAN PARLAK.  BU SORUŞTURMANIN SONUÇ RAPORUNU SİZ Mİ YAZDINIZ? YOKSA YAZILI OLARAK ÖNÜNÜZE Mİ GELDİ?   ÖNÜNÜZE GELDİYSE NEDEN İMZALADINIZ?
SORUŞTURMA KOMİSYONU ÜYELERİ OLARAK DOSYAYI  İNCELEDİNİZ Mİ?  TANIK İFADELERİNİ DEĞERLENDİRİP BİR KARARA VARDINIZ MI?  SİZ YAZMADINIZSA KİM YAZDI?
YRD.DOÇ.DR. ORHAN PARLAK, BANK ASYADA KAÇ PARANIZ VARDI? SİZ FETÖCÜ MÜSÜNÜZ?  BANK ASYADA   TARİHLERDE BU PARA HAREKETLERİ MEVCUT? FETÖ SIKINTISI VEYA ŞÜPHESİ  OLAN BİRİ OLARAK BU SORUŞTURMA KOMİSYONUNDA ÖZGÜRCE KARAR VEREBİLDİNİZ Mİ? 


SAYIN DALKIRANA son sorumuz ve sözümüz  şudur: Bak çevrende kimse kalmadı. Valin gitti. Savcıların çoğu gitti. Belediye ve Menzil kendi derdine düştü.  Bu tür kumpasların üstüne rektör olsan  bile o koltukta oturamazsın. İftira ve kumpas  yakar insanı..  Yanlış yapan  herkes yavaş yavaş  gidiyor Bu kadar yanlış sizinde  peşinizi de  bırakmayacak sizi de yok edecektir.
Din tahsili yapmış bir adam olarak, dininiz  ve Allah’ınız hakkı için yukarıda sıraladığımız  sorulara DOĞRU CEVAPLAR verebilir misiniz?   UMUDUMUZ YOK AMA,  İlahiyat okumuş, RİSALELERİ TEDRİS  etmiş bir kişilik olarak sizden sağa sola çekmeden, kıvırmadan net cevaplar bekliyoruz.  
Haydi Sayın Hoca, artık zamanı geldi. Bizde belge çok. Şimdilik ben size  iki adet imza göndereyim, blöf sanmayasın diye! Siz arkasını hesap ederseniz artık… Hodri Meydan 

 

Yorumlar (0)
14
parçalı bulutlu
Günün Anketi Tümü
Karahallı Belediye Başkanı Ali Tpçunun Çalışmalarından mennumusunuz?
Karahallı Belediye Başkanı Ali Tpçunun Çalışmalarından mennumusunuz?
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Puan Durumu
Takımlar O P
1. Galatasaray 33 90
2. Fenerbahçe 33 86
3. Trabzonspor 33 55
4. Beşiktaş 33 51
5. Başakşehir 33 49
6. Rizespor 33 48
7. Kasımpasa 33 46
8. Antalyaspor 33 45
9. Alanyaspor 33 45
10. Sivasspor 33 45
11. A.Demirspor 33 41
12. Samsunspor 33 39
13. Ankaragücü 33 37
14. Kayserispor 33 37
15. Konyaspor 33 36
16. Gaziantep FK 33 34
17. Hatayspor 33 33
18. Karagümrük 33 33
19. Pendikspor 33 30
20. İstanbulspor 33 16
Takımlar O P
1. Eyüpspor 31 69
2. Göztepe 31 63
3. Ahlatçı Çorum FK 31 55
4. Sakaryaspor 31 54
5. Bodrumspor 31 52
6. Kocaelispor 31 52
7. Bandırmaspor 31 47
8. Boluspor 31 47
9. Gençlerbirliği 31 47
10. Erzurumspor 31 42
11. Ümraniye 31 37
12. Manisa FK 31 36
13. Keçiörengücü 31 36
14. Şanlıurfaspor 31 34
15. Tuzlaspor 31 33
16. Adanaspor 31 32
17. Altay 31 15
18. Giresunspor 31 7
Takımlar O P
1. Arsenal 34 77
2. Liverpool 33 74
3. M.City 32 73
4. Aston Villa 34 66
5. Tottenham 32 60
6. Newcastle 32 50
7. M. United 32 50
8. West Ham United 34 48
9. Chelsea 32 47
10. Brighton 32 44
11. Wolves 33 43
12. Fulham 34 42
13. Bournemouth 33 42
14. Crystal Palace 33 36
15. Brentford 34 35
16. Everton 33 30
17. Nottingham Forest 34 26
18. Luton Town 34 25
19. Burnley 34 23
20. Sheffield United 33 16
Takımlar O P
1. Real Madrid 32 81
2. Barcelona 32 70
3. Girona 32 68
4. Atletico Madrid 32 61
5. Athletic Bilbao 32 58
6. Real Sociedad 32 51
7. Real Betis 32 48
8. Valencia 32 47
9. Villarreal 32 42
10. Getafe 32 40
11. Osasuna 32 39
12. Sevilla 32 37
13. Las Palmas 32 38
14. Deportivo Alaves 32 35
15. Rayo Vallecano 32 34
16. Mallorca 32 31
17. Celta Vigo 32 31
18. Cadiz 32 25
19. Granada 32 18
20. Almeria 32 14