BİZE UTAŞ TARAFINDAN TUZAK VE KUMPAS KURULAN ÇİFTLİK BAKIN KİMİN ÇIKTI

Geçtiğimiz 15 Gün önce tuzağa düşürülüp Darp ve gasp edildiğimiz, Belediye ile AK Parti aleyhine yazı yazmamamız konusunda silahla tehdit edildiğimiz çiftlik UTAŞ’a vinç ve Folklift kiraya kiralayan Anıl Önder’e ait çıktı.

Adliye&Jan.&Polis 07.09.2016, 16:56 07.09.2016, 19:54
  Geçtiğimiz 15 Gün önce tuzağa düşürülüp Darp ve gasp edildiğimiz,  Belediye  ile AK Parti aleyhine yazı yazmamamız konusunda silahla tehdit edildiğimiz çiftlik UTAŞ’a vinç ve Folklift kiraya kiralayan  Anıl Önder’e ait çıktı.  

Anıl Önder’in UTAŞ’ta Baş şoför olarak görev yapan Nazmi Peker’in de akrabası olduğu ortaya çıktı. Telefonda çiftliğin kendisine ait olduğunu ve adını Doğan olarak tanıtan kişi de UTAŞ’ta Baş şoför olan Nazmi Peker’in yardımcısı Niyazi Gülcan çıktı.  

 

23 Ağustos Salı Günü çiftlik kiralama bahanesiyle çağrılarak Örencik'te bir  tavuk çiftliğinde tuzağa düşürülen sitemiz sahibi gazeteci Kazım Şen ve Medyatürk Gazetesi sahibi Hakan Koruk kafalarına silah dayanarak darp edilip cep telefonlarına el konulmuş Uşak Belediyesi ve AK Parti aleyhine yorumlar ve haberler yazmayacaksınız diyerek ölümle tehdit edilmişlerdi. Elleri ve ayaklarından plastik kelepçelerle bağlanarak darp edilen Gazeteci Hakan Koruk ve Kazım Şen tamamı  Uşak Belediyesinin bir iştiraki olan UTAŞ A.Ş personeli tarafından alıkonularak ölümle tehdit edilmiş ve olaydan sonra kendi araçlarına bindirilerek serbest bırakılmışlardı. Ancak Örencik Köyünden itibaren silahlı 4 kişi tarafından arkadan gelen bir araçla takip edilmişlerdi. İzmir Karayolu üzerinde eski Günay dinlenme tesislerinin bulunduğu bölgede trafik şube ekiplerine sığınarak durumu emniyete bildiren Gazeteci Hakan Koruk ve Kazım Şen olayın jandarma bölgesi olduğundan Güre Jandarma Karakol Komutanlığına bildirmiş ve bir kaç saat sonra olay yerinde güvenlik güçleri tarafından inceleme yapılmıştı. Toplanan deliller ile birlikte çiftlik bakıcısının da ifadesi alınmış çiftliğin yeni ilaçlandığı bu yüzden içeri girilemeyeceği de güvenlik güçleri tarafından anlaşılmıştı. Çiftlik evinde yapılan incelemede boğuşma ve darp izlerine rastlanarak tutanakla elde edilen deliller güvenlik güçleri tarafından savcılığa verilmek üzere alınmıştı.

 

İçimize sızılmış!.

Uşak Belediyesi önünde Utaş'ta ki işinden çıkarıldığını iddia ederek kendini ve çocuklarını yakmaya kalkan Şafak Kuş aynı tarihlerde Kazım Şen ve Hakan Koruk'un bulunduğu ofise gelerek kendisinin fetöcü olduğu iddiasıyla işten çıkarıldığını bu yüzden mağdur olduğunu belirterek hiç bir yerde iş bulamayacağı kaygısını yaşadığını anlatmıştı. Konuyla alakalı röportaj vermek ve konuşmak istediğini belirten Şafak Kuş'un yanında isminin Beytullah Taşyaran olduğunu belirten ve Şafak Kuş'a şahitlik ettiği için yine Utaş'ta ki işinden çıkarıldığını ifade eden bir kişi daha vardı. Beytullah Taşyaran'ın sonradan aslında işten çıkarılmadığını fakat Şafak Kuş'un herhangi bir gazeteye veya gazeteciyle konuşmaması için Utaş yetkilileri tarafından görevlendirildiğini öğrendik. Beytullah Taşyaran, Şafak Kuş'un neler yaptığını veya nerelere gittiğini adım adım takip ediyor ve Utaş'a bilgi veriyordu. Utaş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Çümen işten ayrılan Şafak Kuş'un, Gazeteci Hakan Koruk ve Kazım Şen'in yanına giderek görüşmek istemesi üzerine sinsice bir plan hazırladı.

Planda Beytullah Taşyaran Kazım Şen ve Hakan Koruk'un yanında güven kazanacak, Kazım Şen'e ait olan bir mantar çiftliğinin işlerini alarak sözde bayrama kadar da işsiz kalmamış olacaktı. Bu arada tavuk çiftliği kurma düşüncesinde olan Kazım Şen'in bir taraftan sektördeki firmalarla görüşmeleri devam ediyor diğer taraftan da uygun arazi veya kiralık çiftlik arayışları sürüyordu.

Kiralık Çiftlik Var yalanıyla pusuya düşürüldük!.

Gazeteci Kazım Şen'i "Örencik'te iki kardeşe ait kiralık bir çiftlik var babaları vefat etmiş çocuklar çiftliği kiraya çıkarmışlar" yalanıyla kandıran Utaş personeli eski hükümlü halen denetimli serbestlik yasasından faydalanan Beytullah Taşyaran Kazım Şen'i Örencik köyündeki çiftliği görmesi için ikna etti. Bu arada bir telefon numarasıyla görüşerek kendisini Doğan ismiyle tanıtan sözde çiftlik sahibi Kazım Şen ile çiftlik konusunda pazarlık ediyordu. İsminin sonradan Niyazi Gülcan olduğunu ve UTAŞ'ta Başşoför Nazmi Peker'in yardımcısı olduğunu öğrendiğimiz şahıs Gazeteci Kazım Şen ve Hakan Koruk'u Örencik'te bulunan küçükbaş hayvan çiftliğinde karşılayarak kendisini çiftlik sahibi olarak tanıttı.

 

Çiftlik Sahibi KİM ÇIKTI?!

Ancak otomobilden iner inmez göze Anıl Önder Vinç İşletmeciliği Tarım Hayvancılık Ltd Şti tabelası ile karşılaşan Gazeteci Hakan Koruk ve Kazım Şen durumdan hiç şüphelenmemiş yeni kurulduğu çok belli olan çiftliğin vefat nedeniyle çalıştırılamadığı düşünülmüştü. Kendisini Doğan diye tanıtan Niyazi Gülcan ve asıl çiftlik sahibi Anıl Önder, Gazeteci Hakan Koruk ve Kazım Şen'i çiftliğin girişindeki ana kapıda karşılayarak, çiftliğin ilaçlandığını bu yüzden içeriye girişin mümkün olmadığını belirtmişlerdi. Bunun üzerine çiftlik evine davet edilen gazeteciler Hakan Koruk ve Kazım Şen çiftlik evinde o güne kadar hiç görmediği sonradan Utaş personeli olduğunu anladığı yaklaşık 10 kişi tarafından darp edilerek ölümle tehdit edildi. Kendisini Doğan diyerek tanıtan Niyazi Gülcan ve Utaş'taki işinden çıkarıldığını belirten Beytullah Taşyaran başta olmak üzere toplam tamamı Utaş çalışanı olduğu anlaşılan 10 kişilik bir çete grubunun saldırısına uğramış silahla ve ölümle tehdit edilerek üzerlerindeki cep telefonları ellerinden gasp edilmişti. Yaklaşık 1 saat boyunca işkenceye maruz kalarak ölümle tehdit edilen gazeteci Hakan Koruk ve Kazım Şen'den özellikle Ak Parti ve Uşak Belediyesi hakkında olumsuz veya aleyhe haber ya da yorumların yapılmaması başlarına silah dayanıp elleri ayakları plastik kelepçelerle bağlanarak tehdit edilmiş, sonrasında ise araçlarına bindirilerek serbest bırakılmışlardı. Çiftlik sahibi Anıl Önder (24) halen Uşak'ta babasından kalan vinç işletmeciliğini devam ettiriyor.  Ancak Anıl Önder'e ait vinç  ve  tüm makinalar Uşak Belediyesi şirketi olan UTAŞ A.Ş tarafından kiralanarak hizmet alımının yapıldığı da gelen bilgiler arasında. Anıl önder Utaş'ın Baş Şoförü Nazmi Peker'in de akrabası

 

KUŞ KONUŞTU!.

Utaş'ta ki işinden FETÖ/PDY'ci olduğu iddiasıyla çıkarıldığını belirterek kendisini Uşak Belediyesi'nin önünde yakmaya kalkan Şafak KUŞ, gazeteci Kazım Şen ve ART Televizyonu sahibi Mesut Keskin'e yaptığı açıklamada olaya karışan Başşoför Nazmi Peker'in yardımcısı olan Niyazi Gülcan’ın bize iftira atıp tuzak kuracaklarını anlatmıştı. Kendisine “Beni belediye önüne gazeteciler yolladı para verdiler. Benim kendimi yakıyormuş gibi yapmamı istediler. Bu nedenle eylem yaptım diye ifade ver” dediklerini de anlatmıştı.  Şafak Kuş  bu ifadeyi vermesi karşılığında kendisin borçlarını ödeme taahhüdünde bulunduklarını ve işe geri alacaklarını söylediklerini anlattı.

İşte O görüntüler!..










Yorumlar (12)
FAKILI 8 yıl önce
Bu nazmi peker görme ozurlu ergun pekerin oğlu amcası bahattin peker akp il yönetim kurulu üyesi anıl önder nazminin babası ergunun halasının torunu bu kişilerin tamamı çıkarı için babasını keser bunların alayı parayı sevmekten ote paraya taparlar siyaset bunlar için köşe dönme aracıdır üstelik alayıda şark kurnazıdır gazetecilere geçmiş olsun diyorum susmayın meydanı zorbalara bırakmayın herşeye rağmen hukuka guvenmeye devam edin meşruiyetten ayrılmayın
güzi 8 yıl önce
güzel ifşa tebrik ederim.. sonuçta kimse kafasına göre zorbalık yapamaz!!
Birisi 8 yıl önce
Daha arastırın üzerine gidin daha bu anıl önder vincin akrabalarının bir cogu belediye ve utasta anıl önder vinc belediyenin islerini yapabilir fakat benim asıl karsı oldugum nokta torpilcilik ve ortakcılık arkadaslara gecmis olsun diyorum
Kemal saruç 8 yıl önce
Kazım bey bugüne kadar Uşak'ta görmüş olduğum en büyük gazetecilik olayıdır.Sizi tebrik ederim.Herhalde bu olayları emniyet mensupları gereğini yapacaktır.Konuyla ilgili Ankara yakından takip etmektedir.
dolmuşcu 8 yıl önce
hayatlarını, imkanları olduğu halde milyarları olduğu halde ondan bundan dilenerek geçinen adamlar başşöför olmuş.
asabi vatandaş 8 yıl önce
vay vay belediyenin malı deniz yemeyen keriz mi acaba sen dikilitaş hattındaki minibüsü şöfere ver kendin utaş ta nemalan vay ki vay
bir dost 8 yıl önce
ayrıca bu anıl önder ile bahsettiğiniz utaş yöneticileri, üç adet aracı büyük ağır vasıta çekiciyi (ford cargo), küçük çekiciyi ve fatih marka vinci gerçek sahibi olduğu anıl önder ile kumpas kurarak hurda ve fahiş fiyatla utaşa resmi olarak satın aldırmışlardır, bu araçları direk anıl önderden değilde o bahsettiğiniz yöneticilerin yakınları üzerine satış yapılıp daha sonra utaşa satılmıştır, fark edilmemek için, hala o fatih vinçte, ağır vasıta çekicide ve küçün çekicide anil önder oto kurtarma yazilari yakindan bakildiğinda belli̇ olmaktadir
Haydar Ali 8 yıl önce
geçmiş olsun kazım şen, geçmiş olsun hakan koruk. i̇nşAllah adalet yerini bulur..bekleyeceğiz bakalım.
yine birisi 8 yıl önce
kazım bey anıl önderdeki vinç ve çekiciler kaç paraya utaşa satılmış ve utaş tarafından kaç paraya kiralanmuış bi araştırın bakalım
Bütün Yorumları Görmek İçin Tıklayın
14
parçalı bulutlu
Günün Anketi Tümü
Karahallı Belediye Başkanı Ali Tpçunun Çalışmalarından mennumusunuz?
Karahallı Belediye Başkanı Ali Tpçunun Çalışmalarından mennumusunuz?
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Puan Durumu
Takımlar O P
1. Galatasaray 33 90
2. Fenerbahçe 33 86
3. Trabzonspor 33 55
4. Beşiktaş 33 51
5. Başakşehir 33 49
6. Rizespor 33 48
7. Kasımpasa 33 46
8. Antalyaspor 33 45
9. Alanyaspor 33 45
10. Sivasspor 33 45
11. A.Demirspor 33 41
12. Samsunspor 33 39
13. Ankaragücü 33 37
14. Kayserispor 33 37
15. Konyaspor 33 36
16. Gaziantep FK 33 34
17. Hatayspor 33 33
18. Karagümrük 33 33
19. Pendikspor 33 30
20. İstanbulspor 33 16
Takımlar O P
1. Eyüpspor 31 69
2. Göztepe 31 63
3. Ahlatçı Çorum FK 31 55
4. Sakaryaspor 31 54
5. Bodrumspor 31 52
6. Kocaelispor 31 52
7. Bandırmaspor 31 47
8. Boluspor 31 47
9. Gençlerbirliği 31 47
10. Erzurumspor 31 42
11. Ümraniye 31 37
12. Manisa FK 31 36
13. Keçiörengücü 31 36
14. Şanlıurfaspor 31 34
15. Tuzlaspor 31 33
16. Adanaspor 31 32
17. Altay 31 15
18. Giresunspor 31 7
Takımlar O P
1. Arsenal 34 77
2. Liverpool 34 74
3. M.City 32 73
4. Aston Villa 34 66
5. Tottenham 32 60
6. M. United 33 53
7. Newcastle 33 50
8. West Ham United 34 48
9. Chelsea 32 47
10. Bournemouth 34 45
11. Brighton 32 44
12. Wolves 34 43
13. Fulham 34 42
14. Crystal Palace 34 39
15. Brentford 34 35
16. Everton 34 33
17. Nottingham Forest 34 26
18. Luton Town 34 25
19. Burnley 34 23
20. Sheffield United 34 16
Takımlar O P
1. Real Madrid 32 81
2. Barcelona 32 70
3. Girona 32 68
4. Atletico Madrid 32 61
5. Athletic Bilbao 32 58
6. Real Sociedad 32 51
7. Real Betis 32 48
8. Valencia 32 47
9. Villarreal 32 42
10. Getafe 32 40
11. Osasuna 32 39
12. Sevilla 32 37
13. Las Palmas 32 38
14. Deportivo Alaves 32 35
15. Rayo Vallecano 32 34
16. Mallorca 32 31
17. Celta Vigo 32 31
18. Cadiz 32 25
19. Granada 32 18
20. Almeria 32 14